Bytt ut lærebøker med podcast

mPOWER Academy AS er et nyoppstartet selskap som har fokus på positiv selvutvikling, stressmestring, livsglede, velvære og skjønnhetspleie som gir godfølelsen tilbake i hverdagen.

Dette gjør vi gjennom et helt nytt utdanningssystem, som allerede starter våren 2019. Her vil skjønnhetspleie og velvære kombineres med tverrfaglig kompetanse innen: stressmestring, mental trening, empowerment, endokrinologi (læren om hormonbalansen din), anti- aging, genforskning, hjerneforskning og psykologi.

3 Grunnkurs

13 Fordypningskurs

17 Studenter

mPOWER-teamet

Rebekka Nøkling

Profilert foredragsholder som har holdt foredrag for tusenvis av mennesker rundt om i Norge, Sverige, Italia, Tyskland og USA.

Tone Lise Forbergskog

Gründer av Tone Lise Akademiet AS, en av Norges største skoler innen kosmetikkfagene, og over 30 års erfaring som entreprenør, produktutvikler og foredragsholder.

Runar Heggen

Daglig leder i TeamWork, og hadde før det stillingen som daglig leder i HR-Huset AS og administrerende direktør Podium AS.

Marius Engh

Har bred og lang ledererfaring fra sosialt arbeid med barn og voksne.

Asveig Marie Levang

Dersom du ikke finner kurset ditt på nettsiden, har problemer med å logge inn eller oppdager en teknisk feil, så blir jeg veldig glad om du sender meg en melding 😀